De missie van BEBZ


Met de verkoop van diverse producten steunt BEBZ een aantal (minder bekende) doelen zoals Stichting Beat Batten, Stichting Hulphond en Stichting Alzheimer Nederland.Als een kind de ziekte van Batten heeft, lijkt er bij zijn of haar geboorte niets aan de hand, maar op jonge leeftijd krijgt hij of zij te maken met afnemend gezichtsvermogen. Zij krijgen te maken met epilepsie, verliezen spierkracht, spraakvermogen, motoriek en hun geheugen.

Een behandeling om de ziekte te remmen, te stoppen of te genezen is nog niet beschikbaar. Daarom is er stichting Beat Batten. Stichting Beat Batten houdt zich bezig met het inzamelen van geld om onderzoek te financieren naar hoopgevend onderzoek in zowel het Wilhelmina KinderZiekenhuis in Utrecht als aan de Stanford University in Amerika. Bekijk hier het interview met het AD van vader Addy over de impact van de ziekte van Batten.

Een hulphond voorkomt isolement en biedt nieuw perspectief. Wij hebben ruim veertig jaar ervaring in het opleiden en plaatsen van hulphonden. Onze stichting is een kwalitatief hoogwaardige organisatie die voor steeds meer ziektebeelden, gedragsstoornissen en leer- of andersoortige problematiek hulphonden inzet.


Voor iedereen de juiste hulphond


Onzehulphonden worden met respect voor het welzijn van de hond zo breed mogelijk opgeleid en ingezet door deskundige trainers en therapeuten. Onze trainers zijn in staat de hulphond tot welzeventig verschillende vaardigheden aan te leren. Door middel van het Expertisecentrum onderscheiden wij ons met de beste hulphonden en aantoonbaar bewezen trainingen en methodieken. Hulphond Nederland heeft voor iedereen de juiste hulphond!

Niet alleen voor degene die lijdt aan Alzheimer en dementie bestaat het leven steeds meer uit zoeken naar wat ooit was.

Ook voor de naasten, zoals familie, is het telkens weer zoeken naar verbinding, herkenning, geruststelling en meer.


Het is gebleken dat muziek en geuren vaak enorm sterk helpen bij de vele herinneringen die we opdoen gedurende ons leven.

Muziek en geuren brengen allerlei associaties weer aan de oppervlakte.


Bebz parfum is een parfum met een eigentijdse geur, geschikt voor mannen en vrouwen.

Dit parfum is speciaal ontworpen om verbinding te brengen.

Door het samen te dragen blijf je verbonden, óók als je elkaar niet ziet.


Een geur die staat voor , "ik ben er", en, "jij bent er", ook als we elkaar niet zien, ook als je mijn naam niet meer weet, ik hou van jou.


Een deel van de opbrengst uit de verkoop van deze héérlijke parfum zal ten goede komen aan Alzheimer Nederland.